Bedrijfsfitness

  • Home  
  • Bedrijfsfitness...
Bedrijfsfitness

Voor werknemers van bedrijven op bedrijventerrein Heerenveen Noord bieden wij de unieke mogelijkheid om 1 tot 3 keer per week in de lunchpauze te sporten.

We werken met een speciaal “lunchfit” programma waarbij we alle spiergroepen trainen maar waarbij je niet (erg) gaat zweten. Je kunt dus na de training zo weer aan het werk.

Op maandag, woensdag en vrijdag kun je bij ons terecht voor een totalbody workout. De training duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur. (mede afhankelijk van jouw pauze) Het lunchfit programma start om 11:30 uur en eindigt om 13:30.

Onde leiding van een van onze personal trainers werk je een uitgebalanceerd programma af waardoor je sterker, fitter, leniger en slanker zult worden. Tevens verbetert je lichaamshouding en figuur. Bovendien zorgt sporten in de pauze ervoor dat je je beter kunt concentreren, je stress level verlaagt en je wordt gezonder waardoor je minder vaak ziek bent.

Tarieven bedrijfsfitness:

1x per week €15,00 per keer (€60,00 per maand)

2x per week €12,50 per keer (€100,00 per maand)

3x per week €10,00 per keer (€120,00 per maand)

Het maandbedrag is een vast bedrag. Mocht je een keer een training missen dan kun je die inhalen op een ander moment in de week of de week erop.

Je hebt geen vast abonnement en besluit per maand of je verder wilt.

Naast bovengenoemde stan wij uiteraard open voor uw ideeen voor een sportieve samenwerking voor uw medewerkers. Neem gerust contact op wanneer u eigen ideeen heeft.