Leren hardlopen

  • Home  
  • Leren hardlopen...
Leren hardlopen

In acht weken leren hardlopen. Het kan echt.

Harlopen is leuk en gezond en tevens de snelste manier om je conditie op te bouwen. Het mooiste van hardlopen, iedereen kan het leren!

In een acht weeks traject waarbij de samenwerking tussen jou en je personal trainer zeer intensief is leer je alle ins en outs van het hardlopen.

Hoe ziet het traject er precies uit:

Je gaat twee keer per week samen met je personal trainer aan de slag. Je leert hoe je je trainingen goed kunt indelen en doseren. Zo leer je het beste uit jezelf te halen zonder jezelf te blesseren. Je personal trainer adviseerd je in de aanschaf van je loopschoenen en functionele sportkleding. Hij kijkt wat jouw specifieke zwakke plekken zijn en maakt die sterker. Je leert verschillende looptechnieken om efficienter te rennen tijdens duurlopen en meer snelheid te behalen tijdens sprints. Tevens wordt er aandacht besteedt aan de voordelen van het sporten met een hartslagmeter (train gericht en voorkom overreaching) en zal je trainer je adviseren wat te eten en drinken voor, tijdens en na de training.

De trainingen worden gegeven op verschillende mooie locaties in en om Heerenveen. Zo leren we je op verschillende ondergronden te lopen, klimmen en dalen.

Voor je aller eerste training start zal er een intake in onze studio plaatsvinden. Hierin wordt het traningsschema opgesteld en doorgesproken aan de hand van jouw doelen en beginsituatie. De intake kost eenmalig 29,95 en duurt ongeveer een uur.

Het hele traject kost 8 weken 2x een personal training. Klik hier voor de tarieven.

Neem je een loopmaatje mee? Dan deel je samen in de kosten. Een personl training voor twee personen kost 55,00 (22,50 pp) Kom je met zijn drieen of meer (max 6 personen) dan betaal je slechts de prijs van een smallgroup training.

Actie voor de snelle beslisser

gratis intake