Small group training

  • Home  
  • Small group...
Small group training

In een small group training heeft u de voordelen van een personal training maar deelt u de kosten.    In een kleine groep traint u samen met uw personal trainer gericht aan uw conditie, fitheid, gezondheid en slanke lijn!   Het trainen in een klein groepje gelijkgestemden stimuleert en zorgt voor de welbekende stok achter de deur waardoor u zeker de volgende keer weer komt en uw doel behaalt.

In onze studio worden verschillende soorten small group training gegeven. De trainingen zijn geschikt voor iedereen op elk niveau!

Op maandag ochtend wordt de Early Bird workout gegeven. Het doel van deze training is, krachtiger en energieker de nieuwe werkweek beginnen! De training start al om 07:00 uur en duurt ongeveer vijftig minuten.   Neem pas na de training je lichte ontbijt of proteine shake en je zult zien dat je al snel zult afvallen. Tegelijk bouw je spiermassa op en voel je je de hele week veel fitter!

Omdat we geen douches in onze studio hebben werken we met krachtoefeningen en doen we weinig cardio waardoor je minder zult zweten voor je naar je werk gaat.

Woensdag avond 20:00 is er de kracht en fitnesstraining. De training wordt gegeven in en om de studio en is op elk niveau te volgen. De trainingen zijn leuk en uitdagend maar voor iedereen haalbaar. Regelmatig worden er cardio vasculaire ciruits aan het programma toegevoegd om ook de stofwisseling te stimuleren.

Op donderdag avond 19:30 uur is er de crossfitness training. De naam zegt het eigenlijk al. U gaat alles trainen wat er in uw lijf maar te trainen valt. Van de tenen tot de toppen van de vingers. Kracht, conditie, lenigheid, coordinatie en snelheid. Alles komt aan bod. Er wordt veel getraind in bewegingen die u in het dagelijks leven ook tegen komt zoals tillen, duwen, springen en lopen of rennen.

 

Natuurlijk kunt een een keer komen proefdraaien in onze small groups!

Het kan natuurlijk ook dat u samen met een stel vrienden of collega’s een eigen smallgroup training op een ander moment wilt plannen. Ook dit is uiteraard mogelijk. Wij zijn erg flexibel en plannen dit graag met u in!

Aanmelden voor een proefles kan hier en voor de tarieven van deze trainingen klikt u hier.