PostHeaderIcon Personal Training

Personal training is ons specialisme.

Iedereen die begint met sporten heeft baat bij optimale begeleiding. Met een personal trainer maakt u een gedegen plan van aanpak. De trainingsschema's worden optimaal op elkaar afgestemd en er zit een duidelijke opbouw in. U zult dus altijd de gewenste resultaten behalen.

Uw personal trainer heeft de hele training aandacht voor u. Hij legt elke oefening rustig uit en doet deze duidelijk voor. Tijdens de uitvoering corrigeert hij de houding en zal u motiveren om net even die extra herhaling te maken waar u zelf misschien net eerder wilde stoppen.

Een grote valkuil waar de meeste beginnende sporters intrappen is overbelasting of zelfs overtraining. Met een eigen personal trainer die uw trainingsresultaten nauwlettend in de gaten houdt wordt dit meteen uitgesloten.

Vind u het lastig om in een sportschool te trainen met allemaal (van die fitte) mensen om u heen? Met uw personal trainer traint u in onze speciaal ingerichte studio in Heerenveen en zelfs buiten de openingstijden! Tevens kunt u met de personal trainer op locatie in en om Heerenveen afspreken om te trainen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met mooi weer in het bos van Oranjewoud aan de slag te gaan en bij regen gewoon in de studio in Heerenveen te trainen.

U traint met uw personal trainer wanneer het u uitkomt. U maakt samen een afspraak waardoor u tevens een stok achter de deur hebt! Geen tijd door een druk werkschema? Personal training kan op elk gewenst tijdstip worden ingepland.

 

Met wat voor doelstellingen komen mensen bij ons voor personal training:

- Afvallen

- Gezondheid

- Algemene fitheid

- Blessures

- Knieklachten

- Rugklachten

- Revalidatie

- Aankomen

- Houding verbetering

- Lenigheid verbeteren

- Figuurverbetering

- Conditie verbetering

- Verschillende sportieve doelen (5km willen uitlopen tot zelfs een hele marathon etc...)

- Uw doelstelling!

 

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek of start meteen met uw eerste personal training!

 

 

Welkom in onze personal training studio in Heerenveen

Read more...

 


Personal training voor jeugd

Read more...