Ondernemen is Topsport

  • Home  
  • Ondernemen is...
Ondernemen is Topsport

Jij bent als ondernemer net een topsporter. Je probeert continue je energie optimaal in te zetten om met zo weinig mogelijk moeite de grootste prestaties neer te zetten. Je kunt je tijd en energie maar één keer uitgeven en dat wil, nee “moet” je goed doen!

Mijn leerproces voor deze dienst begon in 1993 als shorttracker.  Na elf jaar topsport ben ik daarna als trainer coach van verschillende topsporters actief geweest. Dit ben ik later gaan combineren met ondernemen. Door deze unieke combinatie ervaring in  topsport, coaching en ondernemen kan ik jou als ondernemer optimaal begeleiden.

Wat ga je doen: Je traint in een korte tijd zeer effectief en gericht alle nodige fysieke eigenschappen. Geen uitputtende trainingen want die energie kun je beter gebruiken in jouw onderneming. Net als in topsport gaat het niet om de prestatie in de training maar is de training een middel om beter te presteren. Je gaat (zware) gewichten tillen wat je krachtig en weerbaar maakt in je werkzaamheden. Je lichaam zal langzaam veranderen wat je meer zelfvertrouwen zal geven wat je absoluut helpt aan extra sales en bij het coachen van je werknemers.

In dit traject streven we niet naar de BESTE VERSIE VAN JEZELF. Dat verkoopt wel lekker natuurlijk maar je hebt er geen ene bal aan…
We werken hier aan een vitale, krachtige en energieke ondernemer die aan het eind van de lange werkdag ook nog energie heeft om iets leuks met zijn gezin te ondernemen!