Personal training

  • Home  
  • Personal training...
Personal training

Ik ben klaar om te veranderen!

Plan direct een gratis en vrijblijvend intake gesprek met de personal trainer.

Intake

Personal training

Personal training is ons specialisme. Met een sterk en gezellig team van vier gediplomeerde personal trainers is er altijd iemand die goed bij U past! Dat vinden wij namelijk erg belangrijk; “De persoonlijke benadering” We gaan samen een persoonlijk en intensief traject aan dus een goede klik moet er zijn.

Wat is personal training

Personal training is DE oplossing voor iedereen die zijn of haar doelen wil halen. Wij bieden personal training voor iedereen op elk niveau.

Iedereen die wil beginnen met sporten heeft sturing nodig. Wilt u afvallen dan is coaching van uw lifestyle en voeding patroon een absolute voorwaarde. We bekijken samen uw huidige situatie en uw caloriebehoefte en inname. Daarop maakt de personal trainer een voedingschema voor u. We controleren, meten en evalueren.

Oefeningen in de fitness zijn technisch moeilijk uit te voeren. Voor het optimale resultaat is een perfecte uitvoering noodzakelijk.

Om uw doelen te behalen is het nodig om op de juiste intensiteit te trainen. De personal trainer monitort dat en stuurt bij voor het beste resultaat.

Uw personal trainer stimuleert, motiveert en corrigeert. Hij is een stok achter de deur. We maken een plan en afspraken die we beide nakomen om uw doelen te behalen.

In een personal training traject werkt u samen met uw eigen personal trainer volgens een gedegen trainingsplanning. Samen behaalt u uw sportieve en of gezondheidsdoelen zeker weten! Onze personal trainers zijn goed opgeleide specialisten die er alles aan doen om het beste uit uw lichaam te halen.

De personal trainingen worden gegeven in onze eigen persona training studio. Hier kunnen we ook personal trainingen inplannen wanneer er verder niemand aan het sporten is, wat door veel van onze clienten erg op prijs wordt gesteld.
Natuurlijk bent u een eerste keer van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Wat kunt u verwachten als u kiest voor personal training bij Bostraining.nl?

Gratis intake gesprek. We bespreken samen uw huidige situatie, nemen uw doelstelling door en maken alvast een globale planning. Wat is er nodig om uw doelen te behalen? U kunt aan de hand van dit gesprek besluiten of u met ons traject wilt starten.

Leuke en uitdagende personal trainingen. De Personal trainer zorgt altijd voor veel variatie in de personal training waardoor het nooit saai wordt.

De personal trainer motiveert en stimuleert u maar zal u nooit pushen.

Uitgebreide 0-meting en screening van uw fitheid en gezondheid. Onder andere vetmeting, bloeddruk meting en conditietest. (alleen als u dit wilt, en als dit nodig/ handig is om uw doelen te bepalen en te behalen)

Duidelijke, uitdagende maar haalbare doelstelling met een tijdpad.

Gegarandeerd resultaat en vooral veel plezier van een leven lang FIT!

Bent u er klaar voor?

Ik wil graag een

Gratis intake

Met welke doelen komt men bij ons

– Afvallen – Gezondheid – Algemene fitheid – Fit en slank worden na bevalling – Blessures – Knieklachten – Rugklachten – Revalidatie – Aankomen spiermassa – Krachtiger worden – Zelfvertrouwen verbeteren – Houding verbetering – Lenigheid verbeteren – Figuurverbetering – Jeugd (add, adhd, pdd nos) Conditie verbetering – Sportieve doelen hardlopen, schaatsen, wielrennen, voetballen etc…)
– Uw doelstelling!